Tarieven

DE TARIEVEN VAN HOSPI HEALING

Tarieven Hospi Healing voor 2021

De tarieven van Hospi Healing zoals vermeld in de onderstaande tabel, gelden voor het jaar 2020. De prijzen kunnen per jaar aangepast worden. Dit is onder andere afhankelijk van de inkoopprijzen van de producten die voor de praktijk worden gebruikt. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Gratis en te koop bij een consult

Bij elk consult ontvang je gratis een ruikflesje of druppelflesje met een energie naar keuze. Daarvoor in de plaats mag je ook een kleine edelsteen uitkiezen. Dit geldt niet voor de grotere edelstenen die zijn ingestraald met een energie. Deze kunnen wel gekocht worden. Hiervoor gelden afzonderlijke prijzen, afhankelijk van de gebruikte edelsteen en de inkoopprijs daarvan. Tijdens een consult laat ik je graag weten wat de mogelijkheden zijn en kun je zelf je keuze bepalen. Ook kunnen we altijd overleggen over wat je graag wilt en wat daarvoor de mogelijkheden zijn. Telefonisch overleg vooraf is ook mogelijk. Bel tijdens kantooruren even met: 06 – 1149 7062.

Tarieven 2021

Kennismakingconsult€15,-
Consult€70,-
Jaarabonnement (4 consulten)€240,- (= €60,- per consult)
Consult Kinderen (tot 18 jaar)€45,-
Jaarabonnement Kinderen (4 consulten)€150,- (= €37,50 per consult)
GratisPer consult gratis een energie geladen in een ruikflesje of druppelflesje. Of een kleine edelsteen (niet ingestraald). Grotere ingestraalde edelstenen afhankelijk van de kostprijs.
AfstemmingenAlle afstemmingen die niet direct tot de therapie behoren: €25,- per stuk. 5 voor €110,-.
Ruikflesjes€10,- per stuk. Vanaf 5: €9,- per stuk. 10 of meer: €8,- per stuk. 
Druppelflesjes€10,- per stuk. Vanaf 5: €9,- per stuk. 10 of meer: €8,- per stuk.
EdelstenenGrote knuffelsteen: €15,- per stuk. Vanaf 5: €13,- per stuk. Andere edelstenen afhankelijk van de kostprijs. Knuffelstenen zijn er in verschillende soorten. Heel mooi en zacht is de witte jade.

Consult

Contact

Home