Inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER OPLEIDING VOOR ENERGIETHERAPIE

Inschrijven voor de opleiding voor energietherapie van Soul Reiki

Wil je graag iets waardevols doen voor je eigen gezondheid en welbevinden. En dat van de mensen die je na staan. En wil je misschien ook nog een energietherapeut worden. Is de opleiding voor Energietherapie van Soul Reiki echt iets voor jou. Vul dan het onderstaande Inschrijfformulier voor de Soul Reiki Opleiding voor Energietherapeut volledig in. Als je graag in aanmerking wilt komen voor de kortingsprijs van de opleiding, vul dit formulier dan minimaal 14 dagen voor aanvang van Lesdag 1 in. En maak dan ook meteen het verschuldigde bedrag, in zijn geheel, over op mijn rekening. De gegevens hiervoor, net als de prijzen, kun je vinden in het Inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Opleiding Soul Reiki
Selecteer de module waarvoor je je wilt inschrijven. De Basismodule is de beste keuze als je een energietherapeut wilt worden. De Startersmodule is vooral bedoeld voor wie het goedkoper wil (heeft minder energietools). Let op: de Lichaamssystemen Module en de Universele Stralen Module zijn alleen mogelijk na de Basismodule of de Startersmodule. De Startersmodule wordt alleen gegeven bij voldoende aanmeldingen.
* Als vroeginschrijving geldt minimaal 14 dagen voor aanvang. Betaling in termijnen is hierbij niet mogelijk. Het bedrag dient dus in zijn geheel op mijn rekening overgeschreven te zijn.
Verzend dit inschrijfformulier a.u.b. volledig ingevuld. Dit formulier geldt als officiële inschrijving voor de Soul Reiki Opleiding voor Energietherapeut.
Bezig met versturen

Verder informatie over de opleiding

Heb je nog geen verdere informatie ontvangen over deze opleiding, en wil je dat toch nog graag ontvangen, gebruik dan het Aanmeldformulier of neem dan even Contact met me op. Dat kan ook als er iets niet duidelijk is. Of als je nog verdere vragen hebt. Alvast hartelijk dank voor je inschrijving. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op en dan ontvang je ook de bevestiging van deze inschrijving.


Aanmeldformulier

Contact

Home