Consult

HET ENERGIETHERAPIE CONSULT VAN HOSPI HEALING

Bij Hospi Healing komen voor een consult

Veel mensen vinden het fijn alvast iets te weten over wat ze van een consult kunnen verwachten. Daarom hier een korte beschrijving van hoe een Energietherapie Consult er in grote lijnen uitziet. Te beginnen met wat je precies voor ogen staat, ofwel de reden van komst. Stel je hebt een klacht waarmee je zit, misschien kom je er in het reguliere circuit gewoon niet verder mee. Of je hebt je al andere dingen en misschien alternatieve therapieën uitgeprobeerd zonder resultaat. Of het is gewoon iets waarvan je niet weet wat het is en wat je er mee aan moet. Ik begin dan altijd met een inventarisatie: wanneer is de klacht voor het eerst opgetreden? Hoe uit de klacht zich? Wanneer heb je er last van en wanneer niet?… Op die manier kan ik me een beeld vormen van de klacht, van het ontstaan en misschien de reden ervan, en hoe deze energetisch kan worden behandeld. Ditzelfde geldt voor eventuele andere klachten.

Therapeutisch invulling geven aan wensen

Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet zozeer met een fysieke klacht of psychisch probleem komt, maar meer met een wens. Zoals steviger in je schoenen staan, liefdevoller worden, emotioneel stabieler worden, het verbeteren van je relatie. Werken aan je bewustzijn, meer uit jezelf halen, bepaalde spirituele talenten ontwikkelen. Of meer grip krijgen op je leven krijgen en meer voldoening in de dingen die je doet. In dat geval zal ik ook proberen via vragen te weten te komen waarom je dit wilt, en hoe je dat ongeveer voor je ziet. Daarna ga ik dan kijken hoe ik dit energetisch zo kan vertalen dat daarop een passend antwoord is te geven.

Veranderingen ten goede

Het spreekt vanzelf dat ontwikkelingen in spiritueel opzicht in de regel hun tijd nodig hebben. Bewustzijn, de basis voor veranderingen ten goede, gaat meestal in kleine stapjes. Het kan echter heel waardevol zijn om iemand te hebben met kennis van zaken op dit gebied. Die je kan adviseren in jouw situatie. En die je kan helpen structuur aan te brengen in je leven, en hobbels gemakkelijker te nemen. Of gewoon de dingen op een rijtje te zetten, zodat helder wordt wat de situaties is, en jij kunt bepalen hoe je van daaraf verder wilt gaan. Samen met Hospi Healing of op een andere manier.

Rugklachten

De invulling van een consult

Tijdens het consult krijg je rustig de tijd om uit te leggen wat de klachten precies zijn, hoe ze zijn ontstaan en hoe ze zich voordoen. Of, als je vooral komt om op spiritueel gebied dingen te veranderen, wat precies je wensen zijn. Wat je aan jezelf en in je spirituele leven zou willen veranderen. Daarna ga ik bepalen welke healing energieën daarvoor geschikt zijn, welke je aanspreken en goed voor jou zouden kunnen werken.

Daarvoor heb ik de beschikking over Soul Reiki Energietherapie. Een gemakkelijk te gebruiken en doeltreffende nieuwe vorm van Reiki, die uit mijn afstemmingen is voortgekomen. Deze energieën kan ik, met behulp van mijn Hoger Zelf, op elke plek in je lichaam laten stromen. In een orgaan als het hart, in een heel systeem als het zenuwstelsel, in een gewricht, en zelfs tot op celniveau of als healing van het DNA. Maar daarmee kan ook aan mentale of psychische klachten worden gewerkt. Of om je spirituele leven te verbeteren. Je kunt al een goed beeld krijgen van wat je aan healing energieën kunt verwachten, als je een blik werpt op de Soul Reiki Tools van de Basismodule, Lichaamssystemen Module en Universele Stralen Module, die op de Opleiding worden geleerd.

Aanvullende mogelijkheden naast het consult

Als aanvulling op consulten is het ook mogelijk dat je bepaalde healing energieën kunt kopen om thuis dagelijks te kunnen gebruiken. Zoals in ruikflesjes of druppelflesjes. Ook ingestraalde edelstenen of massageolie is mogelijk. Of je kunt daarnaast afstemmingen gaan doen die heel waardevol voor je zouden kunnen zijn. Zodat je een energie steeds zelf kunt activeren en daarvoor niet of niet zo vaak een consult hoeft te doen. Er zijn wat dat betreft fijne aanvullende mogelijkheden. En die kunnen we samen bespreken. Zodat je altijd voor jezelf kunt bepalen wat je prettig vindt, wat bij je past en wat in jouw situatie helend is. Zit je met een probleem waarvan je niet weet wat je er mee moet, en of je daar bij Hospi Healing mee terecht kunt? Mail gerust en leg kort je vraag of verzoek uit. Ook bellen mag altijd: 06 – 1149 7062.


Contact

Tarieven

Home